ΜΥΡΤΩ

ΓΩΝΙΑ ΜΥΡΤΩ 2,80 Χ2,30 ΤΕΜΑΧΙΑ 4
Περιγραφή

Γωνία Μυρτώ 


2,80 Χ2,30 ΤΕΜΑΧΙΑ 4


Γωνιακό σαλόνι ευέλικτο στην χρήση του εφ’ όσον διασπάται και μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες μορφές σε οποιοδήποτε χώρο. Οι των καναπέδων   διαστάσεις του διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, χωρίς να χάσει την λειτουργικότητα του.
Σε λιτή γραμμή είναι κατασκευασμένο από οξιά και κόντρα πλακέ θαλάσσης υλικά ανθεκτικά στην μεγάλη καθημερινή χρήση. Τα μαξιλάρια των καθισμάτων είναι από λάστιχα 6000 που δέχονται ακόμα και χρήση ύπνου. Τα μαξιλάρια της πλάτης είναι από ΚΟΜΦΟΡΕΛ μέσα σε βαμβακερό 100% ύφασμα με εσωτερικές θήκες.
Μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων (για να επιλέξετε) από επώνυμους εισαγωγείς με παράδοση στον χώρο του υφάσματος των επίπλων. (ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ-ΑΛΗΦΡΑΓΚΗΣ-ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ-ΔΙΛΖΑΣ-ΦΟΝΤΟ).
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των καναπέδων είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πιστοποιημένα εγγράφως όσον αφορά την ποιότητα τους και την αντοχή τους.
Στην διάθεση σας εξειδικευμένο άτομο να κάνει ΔΩΡΕΑΝ την μελέτη του χώρου σας και να σας εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις κατασκευές της μαζικής παραγωγής.
Συνέπεια στην παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας (εντός Αττικής).
Για εμάς η σύγκριση είναι απαραίτητη για εσάς ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ. Επισκεφθείτε τον χώρο μας να διαπιστώσετε μόνοι σας την ποιότητα και την φινέτσα των επίπλων μας και να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά από τα εμπορεύματα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Θα είμαστε πάντα στην διάθεση σας να δημιουργήσουμε μαζί το μοναδικό δικό σας σαλόνι.

Θα  μας  βρείτε  στην  Ένωση  45  Κατασκευαστών  Επίπλου.