ΕΛΒΙΡΑ

ΓΩΝΙΑ ΕΛΒΙΡΑ 2,60 Χ 2,30
Περιγραφή

Γ Ω Ν Ι Α  Ε Λ Β Ι Ρ Α


2,60Χ2,30 ΤΕΜΑΧΙΑ ΔΥΟ
Ιταλικό σχέδιο σε μοντέρνα γραμμή συνδυάζει φίνο σχεδιασμό και πάντρεμα της καρέ γραμμής με όμορφες καμπύλες δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια. Κυριαρχεί στον χώρο με την παρουσία του.
Γωνιακό σαλόνι ελληνικής κατασκευής με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον πιστοποιημένα εγγράφως όσον αφορά την ποιότητα τους και την αντοχή τους. Κατασκευασμένο από οξιά και κόντρα πλακέ θαλάσσης υλικά εξαιρετικά ανθεκτικά στην μεγάλη χρήση και στην υγρασία. Τα μαξιλάρια των καθισμάτων είναι από λάστιχα 40 S, σε συνδυασμό με τα μαξιλάρια της πλάτης που είναι από ΚΟΜΦΟΡΕΛ δίνουν μία ιδιαίτερη απόλαυση στην ανάπαυση.
Το ύφασμα είναι ΨΑΘΑ αλέκιαστο εύχρηστο ανθεκτικό στους λεκέδες . Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων επώνυμων εταιριών με παράδοση στον χώρο του επίπλου (ΑΛΗΦΡΑΓΚΗΣ-ΒΑΣΑΡΜΙΔΗΣ-ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ-ΔΙΛΖΑΣ-ΦΟΝΤΟ),να επιλέξετε για να ντύσετε τους καναπέδες.
Οι διαστάσεις των καναπέδων διαμορφώνονται στις ανάγκες του δικού σας χώρου. Στην διάθεση σας εξειδικευμένο άτομο να κάνει την μελέτη του χώρου σας και να σας εξασφαλίσει ένα όμορφο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Η μελέτη και η ειδικές κατασκευές μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τις κατασκευές μαζικής παραγωγής
Για εμάς η σύγκριση είναι απαραίτητη για εσάς ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Επισκεφθείτε μας στον χώρο μας να διαπιστώσετε την ποιότητα και την φινέτσα των επίπλων μας και έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε τις λεπτομέρειες που την διαφορά από τα εμπορεύματα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Είμαστε στην διάθεση σας να δημιουργήσουμε μαζί το σαλόνι των ονείρων σας.

Θα  μας  βρείτε  στην  Ένωση  45  Κατασκευαστών  Επίπλου.