ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ;

Οι  διαστάσεις  των  σαλονιών  διαμορφώνονται  σύμφωνα  με  τις  ανάγκες  του  δικού  σας   χώρου .  Η  κάθε  κατασκευή  είναι  για  μας  ξεχωριστή  δημιουργία.

 

ΑΠΟ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ;

Ο  σκελετός  των  καναπέδων  είναι  κατασκευασμένος  από  φουρνιστή  οξιά  και  κόντρα  πλακέ  θαλάσσης ,  υλικά  εξαιρετικά  ανθεκτικά  στην  καθημερινή  χρήση  και  με  εγγυημένη  διάρκεια  αντοχής  25  ετών.

 

ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ;

Όλα τα μαξιλάρια έχουν μεγάλα φερμουάρ για να μπορούν να βγουν εύκολα τα υφάσματα να καθαριστούν. Όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι Ευρωπαϊκής προελεύσεως . Ο κάθε τύπος υφάσματος έχει δικές του προδιαγραφές καθαρίσματος. Σύμφωνα με την επιλογή που θα κάνετε θα σας ενημερώσουμε και για τον τρόπο καθαρισμού του.

 

ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ;

Στα καθίσματα χρησιμοποιούμε λάστιχα εξαιρετικής ποιότητος ( ΚΟΜΦΟΡΤ – ΛΑΤΕΞ – 40ς ) με επαναφορά και μεγάλη αντοχή στην καθημερινή χρήση. Στις πλάτες χρησιμοποιούμε ΠΟΥΠΟΥΛΟ ή ΚΟΜΦΟΡΕΛ τοποθετημένα σε θήκες με τρία εσωτερικά χωρίσματα ώστε να μην μετακινούνται προς τα κάτω

 

ΣΤΑ ΓΩΝΙΑΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ;

Όλα τα γωνιακά σαλόνια στην θέση της γωνίας μπορούν να κατασκευαστούν σε ορθή γωνία , σε στρογγυλή γωνία ή σε τρίπλευρη γωνία. Πάντοτε σύμφωνα με την ανάγκη του χώρου σας ,εφ΄ όσον κάθε σαλόνι που κατασκευάζουμε είναι μία ξεχωριστή δημιουργία.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΕΞΤΡΑ;

Η μεταφορά και η τοποθέτηση των επίπλων γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ εντός Αττικής.

 

ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟΣΠΏΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ;

Εάν επιθυμείτε μπορούν και τα σταθερά υφάσματα στα σώματα να κατασκευαστούν να αποσπώνται κατόπιν παραγγελίας και με ανάλογη χρέωση.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ;

Με ένα μαλακό ύφασμα βρεγμένο σε νερό . Μετά σκουπίζουμε με στεγνό ύφασμα. Δεν καθαρίζουμε ξύλινες επιφάνειες με απορρυπαντικά γιατί θαμπώνουν τα λούστρα.